Emaljering af badekar – få lidt mere luksus ind i hverdagen

31 oktober 2019
Astrid Pedersen
Emaljering af badekar - få lidt mere luksus ind i hverdagen

Skal hverdagen have et lille element af luksus og wellness for at gøre den perfekt – men har du ikke råd til at besøge en spa klinik flere gange om ugen? Har du brug for et sted, hvor du kan slappe af og få alle muskel spændingerne løsnet op, inden du skal sove? Og er du i besiddelse af et gammelt, slidt badekar, som du aldrig rigtig har brugt, fordi det simpelt hen fremstår for grimt og for ulækkert til at tage karbad i?

Så er løsningen lige om hjørnet – og det behøver ikke at koste en bondegår. Med emaljering af badekar kan du få dit badekar til at stå som nyt, og dermed selv komme i besiddelse af den perfekte ramme for en hyggelig hjemmespa!

Hvordan får jeg mit badekar til at skinne igen?

Emaljering af badekar er det billige og nemme alternativ til en udskiftning af dit badekar. Det er nemlig ikke helt omkostningsfrit at skille sig af med et gammelt badekar. Faktisk er det både dyrt og tidskrævende – du skal jo både have bakset det gamle badekar til genbrugspladsen, og købt og installeret et nyt, hvilket som bekendt ikke er gratis.

Skal badekarret erstattes med en bruseniche, skal hele soklen brydes ned (såfremt der er tale om et indbygget badekar) og en niche mures op. Så er det da nemmere at forny emaljen på badekarrets inderside, således at dette bliver smukt, ensartet og glat igen, ganske som da badekaret var helt nyt.

Hvem kan hjælpe mig med emaljering af badekar?

Ønsker du dig et lækkert og skinnende badekar med en hård og vandtæt emalje, som kan bruges til daglige karbade, kan du kontakte en håndværker med speciale inden for emaljering af badekar. Du kan læse mere, og få et godt tilbud, på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/ 

 

Flere nyheder