En byggeudstilling viser dig, hvordan det kan gøres

30 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan have mange projekter derhjemme til, hvordan man gerne vil bygge ud, tilbygge, renovere, lave et skur, et anneks eller noget helt, helt andet.

Nogle af os er bedre til at forestille sig end andre, hvordan tingene skal gøres og ende med at se ud, men hvis man så også skal overføre det til at forklare andre, hvordan man tænker sig, at det skal se ud, så kan det blive svært, hvis man ikke har samme opfattelsesevne eller ser tingene forskelligt ud fra bestemte udtryk.

Det gør måske ikke så meget, hvis man går forbi naboen i den snak, men hvis det er med ens bedre halvdel under samme tag, der skal leve med de mere eller mindre permanente forandringer, så skal man virkelig være enige om, hvordan man akter at have det endelige resultat til at se ud.

Det kan jo være virkelig besværligt at ændre halvvejs, og det vil ende med at blive noget af en udgift, hvis man er utilfreds med det.

Tag at føl på projektet med en byggeudstilling

Man forsøger så måske at forklare det og tegne i luften og ved det eller de områder, hvor man skal bygge, hvad man akter at lave.

Men det ender stadig i dårlig kommunikation.

Så prøver man måske at tegne det på et papir, men her svigter ens evner også en i proportioner og detaljerigdom.

Og man kan slet ikke finde ud af at tegne sådan noget elektronisk.

Derfor vil det bedste helt klart være, hvis man kan vise, pege, mærke og føle på noget tilsvarende, hvad man akter at lave – som man også kan få inspiration af til at lave ens projekt.

Det kan man på en byggeudstilling som https://huset-middelfart.dk/byggeudstilling/

Her kan man også vise for andre, hvad man mener, at man vil have, og så får man et godt udgangspunkt at arbejde ud fra.

Flere Nyheder