Få ordnet dine hængepartier med et istandsættelseslån

07 maj 2021
Lotte Hindsberg

Det er de færreste, der har et så perfekt hjem, at det ikke er muligt at finde områder, der trænger til istandsættelse. Den ene årsag er selvfølgelig tid og den anden penge, men har du besluttet dig for at nu er det tid til at få gjort noget ved de hængepartier som der følger med en bolig. Du kan vælge at tage et online lån og få penge til at få istandsat din bolig, som du ønsker dig.

Du kan læse mere om istandsættelseslån her https://ikanobank.dk/laan/istandsaettelsen.

Fordelen ved at tage et online lån er, at det er hurtigt og nemt at ansøge og du har pengene indenfor 24 timer, frem for at skulle vente flere uger, hvis du ansøger i en normal bank.

Husk det økonomiske overblik

Inden du låner til istandsættelse er det en god ide at starte med at få et overblik over din økonomi, så du ved hvor meget du kan låne og også hvor meget du kan afbetale på lånet hver måned. Selvom det er rart og dejligt at få istandsat din bolig er det vigtigt at du har penge tilovers til uforudsete udgifter og lidt sjov sammen med familien fra tid til anden. Der er ikke mange familier der trives ved at have et smukt hjem, men ikke en kr. til noget andet i lang periode.

Har du flere smålån, kan du overveje om det kan betale sig at låne mere end til kun istandsættelsen og betale dem ud. Som udgangspunkt er det billigere i afdrag og renter at betale et stort lån af frem for flere små. Det kan være med til at give luft i økonomien eller du kan betale dine lån ud før tid og derfor spare en masse penge.

Du kan finde flere skabeloner til at lave et budget på internettet.

Flere Nyheder