Find viden om e-handel

26 november 2020
Lotte Hindsberg

Hvis du er ejer af eller bestyrer en webshop ved du også ,at det tager tid og kræfter at sikre at kunderne finder lige præcis jeres webshop, når de googler et produkt som I sælger i jeres butik. Det er også vigtigt hele tiden at være på forkant i forhold til jeres nærmeste konkurrenter.

Det er ofte den der er bedst til SEO og anden form for online markedsføring, der får de nødvendige klik, der kan føre til et salg. Du har mulighed for at lære mere om online markedsføring blandt andet hos https://ehandelsmagasinet.dk/.

Her har du mulighed for at lære nyt om e-handel, som er gennemprøvet og som du kan afprøve på din egen web-shop eller andre online markedsføringskanaler. 

Hvorfor er online markedsføring så vigtigt?

I dag er online konkurrencen hård og brutal og det er de hjemmesider og web-shops der ligger på side 1 der vil få over 90% af de klik fra de kunder, der leder efter dem. Er du på side 2 eller 10 kan du godt droppe at få nye kunder via internettet. Husk det gælder nye kunder, ikke gamle og nuværende. De kunder kan du som udgangspunkt gå udfra kender din hjemmeside allerede. Men hvilken forretning vil ikke gerne have flere kunder?

Tidligere satte man et fast budget af til markedsføring og så købte man annoncer i aviser, magasiner og måske i TV. Derefter holdt man vejret og håbede at det førte til salg. 

Sådan er det ikke idag. I dag er online salg i stærk vækst og der er mange penge at hente der. Derfor er det vigtigt at ens online markedsføring er up to date. Det gælder blandt andet både ens SoMe – strategi, ens SEO og om man vil bruge penge på Google Ads. Fordelen ved online markedsføring er at du langt bedre kan skræddersy din markedsføring.

Flere Nyheder