Gå fra skæve tænder til et smukt smil med invisalign

30 april 2021
Silje Hansen

Skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne kan gøre, at mange forsøger at skjule sine grin og smil, når man er sammen med andre. Det hænger oftest sammen med ens utilfredshed over sine tænder. Du kan enten være født med skæve tænder eller det kan ske i takt med alderen som voksen – men du kan gøre noget ved det. 

Her er de fleste bekendte med den traditionelle bøjle eller skinne man har på tænderne. Den er både stor og synlig for ens omgivelser, når man har den på. Det gør at mange ikke vælger denne løsning for at få rettet op på sine tænder.

Hvad består en invisalign behandling af?

Nu har du muligheden for at forvandle dine skæve tænder til et smukt og naturligt smil med en invisalign behandling. Det er en effektiv og sikker behandling, som du blandt andet kan bruge mod skæve tænder, store mellemrum mellem tænderne eller, hvis du f.eks. har overbid eller underbid.

Inivsalign bøjlen er en gennemsigtig tandbøjle, som bliver designet og tilpasset dine tænder, så den sidder helt tæt og behageligt. På denne måde vil den næsten være helt usynlig for dine omgivelser, når du har den på. Derudover begrænser den dig ikke i, hvad du kan og ikke kan spise, da du let kan tage den af, når du spiser. Her er det naturligvis vigtigt, at du sikrer dig at du har tandbøjlen på i minimum 22 timer i døgnet.

Bestil en tid allerede i dag til at få lavet en invisalign behandling

Hvis du er blevet nysgerrig på at vide mere, eller komme i gang med en invisalign behandling for at rette op på dine skæve tænder, kan du med fordel besøge You Smile I Smile. Det er ikke kun en tandklinik, men en specialist på markedet der sikrer dig det bedste og mest effektive behandlingsforløb. 

Flere Nyheder