Giv studenterbaren en opgradering – køb et fadølsanlæg

02 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Der er selvfølgelig noget hyggeligt i at sidde og drikke øl af flasken, men hvis I har mulighed for det, er det altså både nemt og hurtigt at servere en fadøl. Derfor er det en god ide for jer, at I overvejer at købe et fadølsanlæg til studenterbaren. På den måde kan I højst sandsynligt få langet nogle flere øl over disken til jeres medstuderende. Det vil helt sikkert være med til at sætte yderligere gang i festen. 

Et af de steder, hvor I har mulighed for at købe et fadølsanlæg, er på webshoppen torstein.dk. De har mange forskellige størrelser af fadølsanlæg at vælge imellem. Dermed kan I nemt finde et, der passer til størrelsen på jeres bar. Har I bare en mindre bar, kan det være, at det passer bedst med et mobilt fadølsanlæg. Det er nemt for jer at sætte op, hvor I ønsker og skal bare stå på et bord. 

Har I pladsen til det, er det dog smart, hvis I køber en rullende bar, som fadølsanlægget kan stå på. På den måde kan I placere det der, hvor det passer bedst og så rulle det på plads, når festen er slut. Det giver jer mulighed for at udnytte rummet langt bedre. 

Hav styr på rengøringen 

Når I køber et fadølsanlæg, er det selvfølgelig også vigtigt, at I sørger for, at det bliver rengjort. Hos torstein.dk kan I købe et rengøringskit til det. Det er med til at gøre rengøringen af det langt nemmere. Det er derfor alle pengene værd. 

Udover et rengøringskit kan det også være smart for jer med en tæller til anlægget. Dermed kan I nemt holde styr på, hvor mange fadøl I sælger. Det kan være praktisk, når I skal bestille mere øl, eller holde øje med, om der skal skiftes fustage på anlægget. 

Flere Nyheder