Har du hørt om kaffeknallert i Nordjylland?

02 september 2020
Pia Nielsen

Hvad har kaffe og knallert med hinanden at gøre? Udover at de lækreste af begge slags stammer fra Italien! Det har alt med hinanden at gøre, når du booker en kaffeknallert i nordjylland Den supercharmerende måde at servere lækkert kvalitetskaffe til dine gæster, kunder eller ansatte på.

Book en kaffeknallert i Nordjylland

Ligesom du kan booke en pølsevogn, en DJ med mixerpult eller et band til det store event, kan du også booke en særlig charmerende kaffevogn i form af en knallert. En kaffeknallert i Nordjylland sørger for, at den gode kvalitet inden for kaffe bliver serveret frisk til dit event. 

Der følger altid en dygtig barista med, som kender til alle tricks’ne, når det handler om kaffebrygning – og så slipper du for at tænke på alt det praktiske omkring kaffeservering.

Book en kaffeknallert til at komme om eftermiddagen, efter aftensmaden eller lige netop, når det passer dig. Alt udstyr, kaffe og krus er med i bestillingen. Det er da nemt!

Hvornår er en kaffeknallert relevant?

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten, når du skal servere kaffe for dine gæster, kunder eller ansatte – at du ikke selv er kaffeelsker eller uddannet barista, gør det det blot endnu mere relevant at booke en kaffeknallert. 

Anledninger som fødselsdage, bryllupper eller bare en hyggelig aften er typiske for privatkunder, mens firmaer generelt bestiller en kaffeknallert, når kunderne skal forkæles efter mødet, når de ansatte har deres årlige sommerfest, eller når det er tid til at gøre opmærksom på sig selv til messen. 

Brug en kaffeknallert til PR

Som firma kan du få mere ud af en kaffeknallert end blot god kaffe – få eksempelvis trykt firmaets logo på kopperne, så alle ser det til messen, eller sæt banner med dit firmanavn omkring kaffeknallerten, så evt. TV og internetstreaming fanger, hvem der står bag finansieringen af kaffeserveringen.

Flere Nyheder