Hold ferie og fest i Alanya

11 december 2018
Troels Nielsen
Hold ferie og fest i Alanya

Sol og fest er en god cocktail

Du kender det nok selv. Festerne er bare lidt sjovere om sommeren, hvor du kan feste igennem til den lyse morgen og danse under stjernerne. I Danmark der dog kun rigtig fest fredag og lørdag, og så måske lidt om torsdagen.

Og du kan ikke være sikker på at danse under den åbne himmel, for du kun risikere en sommer, hvor det regner i 3 måneder. Så er det lidt ærgerligt at sidde og høre om, hvordan dine venner fester 1 uge eller 14 dage i træk under sydlige og varme himmelstrøg.

Mange af dem er nemlig taget på ferie på én af de mange gode partydestinationer, hvor overskrifterne er fest, sol, strand, cocktails og masser af sjove aktiviteter. Kort sagt så handler det om at give den gas og have den fedeste ferie.

Alanya er det perfetkte sted til din ferie 

Nu tænker du sikkert, hvor du finder et sted, som har det hele på én gang – og svaret et Alanya. Og nu hvor vi er i gang med at give gode råd, så skulle du tjekke DUF-Rejser, som er specialister i rejser til Alanya. Og særligt rejser for unge mennesker, som gerne vil give den max gas på deres ferie.

DUF-rejser har hoteller, som ligger rigtig godt i forhold til den store lækre strand Kleopatra Strand, der giver dig perfekt vand, lyst sand og mulighed for at lave en masse sjove aktiviteter.

Og efter en skøn dag ved stranden er alle diskotekerne linet op til at give dig en lang festlig nat. Omkring havnen ligger alle de store barer og diskoteker, som sørger dig et natteliv, som er i en helt anden kaliber end i Danmark.

Hvis du vælger en af festpakkerne hos DUF-rejser, så får du det hele samlet i en sjov og vild cocktail af oplevelser og fest.

Nyd dit livs fest i Alanya. 

Flere nyheder