Hvad koster en gulvafslibning med efterbehandling?

23 januar 2022
Agner Clausen

advertorial

Gulvafslibning – kan det betale sig at gøre det selv?

Skal du have afslebet et gulv, er en af de første tanker måske: Hvad koster det at lade en professionel gulvmand om gulvafslibningen og den nødvendige efterbehandling? Kan det betale at gøre det selv? Det er et gode spørgsmål, for at afslibe et gulv og efterbehandle det, så at man er tilfreds med resultatet, og det kan holde i mange år, kræver erfaring og materialeviden.

De maskiner man bruger til at afslibe eller afhøvle et gulv, kan i de rette hænder give dit gulv nyt liv og en smuk glød. Men er man uøvet, kan man let gøre stor skade på gulvet, noget, som kan blive meget dyrt at rette op på. Ja, i værste fald kan man ødelægge gulvet uopretteligt, så at det må udskiftes.

Desuden bør du vælge den efterbehandling, som passer til dine behov, og som imødekommer din smag. Efterbehandles gulvet ikke godt nok, vil man efter kort tid skulle gøre hele arbejdet om igen.

image

Hvad koster afslibning af gulve?

Hvad koster det at få et gulv afslebet? Som på så mange områder gælder det også her, at man får, hvad man betaler for. Skal en professionel gulvmand gøre arbejdet bør det koste omkring 140-160 kr. / kvm. Tilbyder nogen at gøre det væsentligt billigere, skal man ikke regne med et godt resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Det er selvfølgeligt umuligt helt at sige, hvad det kommer til at koste at behandle dit gulv. Der er forskellige faktorer, som er afgørende for prisen:

  • Hvordan er dit gulvs nuværende stand?
  • Skal gulvet afslibes, afhøvles eller er en polering nok til at opnå det resultat, du ønsker?
  • Hvilken efterbehandling har dit gulv brug for, når det foregående arbejde er udført?

Så for at få en nøjagtig pris, henvend dig til et gulvfirma, og lad dem se på dit gulv. Et godt bud er Gulvkanonen, som har mere end 10 års erfaring med gulvarbejde, og som har en meget høj score på TrustPilot. Gulvkanonens priser ligger i den rimelige ende, og du vil med stor sandsynlighed blive tilfreds med resultatet.

Flere Nyheder