Hvem kan male et gammelt badekar?

13 august 2020
Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af et stort og rummeligt badekar – men bruger du det aldrig da det er grimt og slidt på indersiden? Så bør du overveje at få sat dit badekar flot i stand. Med en ny emalje kan dit badekar atter komme til at danne rammen omkring hyggelige hjemmespa aftener i stearinlysenes skær, og dermed bringe wellness ind i din hverdag.

Hvorfor ikke bare skifte det gamle badekar ud?

Du har måske overvejet at skrotte badekarret og erstatte det med et nye et af slagsen. Men her skal du tænke på at udskiftning af badekar ikke er nogen billig affære. Du skal skaffe dig af med det gamle kar hvilket er op ad bakke hvis du bor i etage ejendom eller ikke har bil. Du skal ud og købe et nyt badekar hvilket kan være ret dyrt. Og så skal det nye badekar tilsluttes til afløbet.

Er dit badekar af den indbyggede type skal soklen brydes helt ned og bygges op igen. Du vil, med andre ord, bruge mange penge og en stor mængde tid på at skifte dit gamle badekar ud. Og så er det trods alt billigere at lade badekarret reemaljere.

Kan man godt male et gammelt badekar?

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at male et badekar med ny, stærk emalje. På den måde vil dit badekar blive stærkt, smukt og indbydende på ny. En maling af badekar foregår næsten på samme måde som en autolakering. Først renses badekarret op indvendig, diverse huller og skrammer repareres, og så påføres emaljen ved hjælp af en sprøjte pistol.

Hvem kan hjælpe med en badekarsmaler?

Lige som du aldrig selv ville forsøge dig med en autolakering bør du også overlade maling af badekar til professionelle fagfolk. Få et godt tilbud på maling af badekar via ny-emalje.dk

Flere nyheder