Hvorfor købe en hængekøje på stativ?

21 juli 2020
Astrid Pedersen

Med en hængekøje på stativ får du den ultimative fleksibilitet – og alle fordelene ved en lækker og afslappende hængekøje. Når du vælger at fastgøre din hængekøje på stativ i stedet for mellem to træer kan du placere din hængekøje hvor du ønsker.

Vil du dase i solen kan du stille din hængekøje på stativ midt i haven – og ønsker du at køle af kan du rykke hele herligheden ind i skyggen. Regner det kan din hængekøje på stativ fint stå under et halvtag eller på din overdækkede terrasse. I de kolde vinter måneder kan du hygge med din hængekøje inden døre såfremt den er forsynet med et stativ. Og du kan også medbringe din hængekøje på stativ hvis du ønsker at bruge den i dit sommerhus eller ved stranden.

Hvor finder jeg et hængekøjestativ i god kvalitet?

Hvis din have skal beriges med en hængekøje på stativ er det en god idé først og fremmest at anskaffe et solidt hængekøjestativ. Dit hængekøjestativ skal kunne stå stabilt på selv blødt underlag – for eksempel din græsplæne – og skal som minimum kunne bære din vægt. Ønsker du en hængekøje på stativ som kan rumme flere mennesker, eksempelvis dig selv og dine børn, bør du gå efter et hængekøjestativ som er ekstra massivt i sin kontruktion.

Hos hængekøje.dk finder du såvel hængekøjer som hængekøjestativer i super kvalitet. Du kan vælger og vrage blandt et velassorteret udvalg af hængekøjestativer i flotte og solide materialer samt en bred selektion af hængekøjer fra henholdsvis Brasilien og Mexico.

Hvilken type hængekøje du vælger er op til din egen smag og dine individuelle behov. Hængekøjer fra hængekøje.dk findes i et væld af forskellige farver, udformninger og størrelser, og i varierende materialer.

Du kan finde og bestille din hængekøje og dit hængekøjestativ i den online shop på hængekøje.dk

Flere nyheder