Indret børneværelset med en dåbstavle

25 februar 2021
Silje Hansen

Venter du dit første eller måske andet barn, så er det uden tvivl en stor oplevelse. Både det at være gravid og skal have et barn er fantastisk og utrolig livsbekræftende. Der er utrolig mange følelser i spil, fordi man glæder sig til at møde sit lille barn i maven som man jo følger tæt i 9 måneder. Her når man at blive tilknyttet til barnet og få snakket om forskellige navne til barnet, som passer ind i jeres lille familie. 

Her kan I gå og indrette børneværelset, så det både bliver hyggeligt og personligt. Det er blandt andet blevet utrolig populært at få lavet en smart dåbstavle, hvor du får noteret barnets navn, fødselsdato, vægt, størrelse og måske endda et lille billede af barnet som nyfødt. 

Hvilken dåbstavle skal du vælge?

Du kan vælge mellem forskellige designs og opsætningen på en dåbstavle. Her kan du vælge en farve der måske matcher barnets køn eller som er jeres foretrukne farve til barnet. Dåbstavlen kan blive en del af indretningen af børneværelset. Det kan enten hænge på døren ind til værelset eller ved siden af tremmesengen. Her kan du enten vælge en dåbstavle med mange informationer eller i kombination med et motiv, så det er mere diskret. 

Hvor kan du købe flotte og søde dåbstavler til billige priser?

Hvis du er på jagt efter et sted, hvor du kan få lavet din egen dåbstavle dit barn, kan du med fordel læse med her. Vi kan varmt anbefale dig at se udvalget af fødselstavler og dåbstavler hos sohu-shop.dk. De har et stort udvalg at vælge mellem til både drenge og piger. Her kan du vælge efter et design som du synes om og med de informationer du ønsker at fremhæve på dåbstavlen. Sohu-shop.dk har hurtig levering og 100 % tilfredshedsgaranti på alle deres plakater

Flere Nyheder