iPhone 8 – hvordan vælger du det fedeste cover?

28 august 2018
Camilla Skøtt
iPhone 8 - hvordan vælger du det fedeste cover?

Sidder du med din nye iPhone 8 mellem hænderne, så har tanken om et cover sikkert allerede strejfet dig. Men hvilket cover skal du vælge, og hvad siger dit cover om dig?

Måske købte du et af de klassiske sorte covers sammen med din iPhone 8. Måske købte du et cover i læder med plads til et par kort og andre småting. Måske har du slet ikke købt et endnu. Uanset hvad bør du overveje om du har det rette cover; det siger nemlig mere om dig, end du tror.

Et cover er ikke bare et cover. Det er signalværdi – præcis som alle Apple’s produkter er – og det betyder, at du bør vælge dit cover med omhu.

Jeg har fundet tre iPhone 8 cover, og med dem i baghånden vil jeg give dig et lille indblik i de signaler, du sender med dit cover.

Den klassisk-elegante

Er du typen, der der vælger et cover i brunt læder eller med et træmønster, sender du et enkelt signal om klassisk elegance. Det kan eksempelvis være et Wikland cover med træmønster, der er simpelt i sit visuelle look.

Denne form for cover er dæmpet og viser omverdenen, at du sætter pris på kvalitet og æstetik.

Den spraglede og glade

Går du efter et cover i klare farver, gerne med vilde og organiske mønstre, sender du et frisk og glad budskab, der viser, at du kan lide lidt gang i gaden. 

Det kan for eksempel være Zorn fleksibelt cover med blomstermønster eller et Svensson fleksibelt cover med flyvende mælkebøtte. Mulighederne er mange, hvis du vil signalere vildskab og glæde.

Den følsomme

I en helt tredje boldgade ligger de covers, der har et personligt statement – dem der er lidt følsomme. Det kan være et citat eller et cover med hjerter, din yndlingsblomst eller måske en drømmefanger. For eksempel Wikland Fleksibelt cover med rødt hjerte og regndråber.

Med et cover af denne slags kan du fortælle lidt om dig som person, hvilke følelser fylder meget i dig, og er der noget særligt, du tror eller håber på.

 

 

Flere nyheder